L’Emshi y la Generalitat aproven crear una comissió tècnica per a realitzar un simulacre d'emergències en les potabilitzadores

L'exercici d'entrenament tindrà lloc a finals de 2021 i també s'inclourà en l'operativa el Centre d'Operacions de Vara de Quart

València, 21 de maig de 2021.

La presidenta de la Entidad Metropolitana de Servicios Hidráulicos (Emshi), Elisa Valía, i el secretari autonòmic d'Emergències, José María Ángel, han acordat aquest matí crear una comissió tècnica per a realitzar un simulacre en les plantes potabilitzadores i en el Centre de Control de Vara de Quart a finals de 2021.
Es tracta d'una primera reunió a la qual li seguiran altres per a establir amb detall com es plantejarà el simulacre d'emergències en el qual previsiblement participaran diferents cossos de seguretat amb la finalitat de dotar de major realisme a l'acció.
Valía i Ángel impulsen aquesta iniciativa en la qual l'objectiu és plantejar suposats per a afrontar amb màximes garanties una emergència. Es tracta d'exercicis d'entrenament en infraestructures altament importants per a la ciutadania, ja que subministren aigua potable a més de 1,6 milions d'habitants, que és la població de València i la seua àrea metropolitana.
Ir al contenido